Chinees Specialiteiten Restaurant Sunrise

Ons Restaurant
In ons sfeervolle ambiance verwelkomen wij al jaren de gasten uit Middenbeemster en de directe omgeving. Een 'Verrassende' diner is bij ons de beleving die u zeker niet mag missen. Ook voor afhalen en catering bent u op het juiste adres.

De geschiedenis
De geschiedenis van ons restaurant stamt uit de jaren tachtig toen Jimmy Tang zijn restaurant beroemd maakte met zijn fijne specialiteiten menu's en uitstekende bediening. Sinds de opening van Sunrise in 2011, hebben wij zijn werkwijze overgenomen en de smaken en ingrediënten nog meer verfijnd.

Sunrise heden
Nu staan wij in de omgeving bekend als het Chinees Restaurant die gerechten serveert die niet alleen de verfijnde smaken van de 4 Chinese windstreken tot uitdrukking brengt, maar ook de ogen werkelijk 'strelen' bij het zien van de kunstzinnige opmaak door onze chef-kok.

Catering Service
Ben u opzoek naar een cateraar die verrassende gerechten tijdens uw feestje op tafel brengt? Een feestje betreft van 15 personen of een groot feest voor 100 personen, wij hebben voldoende keuze om alles tot in de puntjes voor u te organiseren.