Elan

U kunt bij ons de hele dag door genieten van pannenkoeken, broodjes en verschillende lunch- en warme gerechten. We hebben regelmatig dagmenu’s en seizoensgebonden gerechten (mosselen, asperges op Vlaamse wijze of met zalm, salades, etc.). Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden! 

Het is altijd handig om van te voren een tafel te reserveren, want we hebben binnen maar 14 zitplaatsen aan tafel en een aantal plaatsen aan de bar.

Voor reservaties gelieve te bellen (+31 117 392482).

Locatie

We zijn te vinden op de hoek van Cadzand-Bad Residence, vlak bij het haventje van Cadzand. Er zijn verschillende parkeergelegenheden in de buurt en je bent (letterlijk) binnen een halve minuut op het strand.

Op dit moment zijn er echter wat minder parkeerplaatsen, want er is gewerkt aan de dijkversterking/jachthaven, waardoor het oude parkeerterrein voor het grootste deel weg gehaald is. Er wordt gewerkt aan de parkeergarage, maar die is nog niet af! 

Je kunt nog wel parkeren naast de Résidence. Van 1 april t/m 1 april is het betaald parkeren, tenzij er een briefje met ‘buiten gebruik’ op de automaat staat, zoals in de eerste weken van april 2017. 

Let op: tegenover Elan is een stoep/fietspad waar vaak mensen hun auto neerzetten. Parkeren op een stoep/fietspad is verboden, parkeer er dus niet. Je riskeert een boete als je buiten de vakken parkeert!