Restaurant Cunst

Welkom

Restaurant Cunst© waar passie, beleving en prijs-kwaliteit voorop staat.

U kunt reserveren door te bellen met 072 888 4908, te mailen naar of gebruik te maken van het formulier.

Team Cunst©

Over Ons

Lisa en Eelke ten Broeke van restaurant Cunst hebben een passie voor koken en gasten een perfecte avond te bezorgen. 

Na jarenlang in menig keuken als chef te hebben gestaan is het tijd om onze passie in het concept van restaurant Cunst© te stoppen.

Wij bieden de gasten een compleet verzorgde avond waarbij wij elke week een wisselende kaart aanbieden met 10 gerechten. Hierdoor wordt de creativiteit van mij als chef elke week weer geprikkeld, en zal mijn passie voor koken verder gaan. Wij zullen de hele week dezelfde gerechten voeren.

De gerechten worden aangeboden voor een bedrag tussen 8,50 en 9,50 per gerecht en zal door de gast als een heerlijk gerechtje worden gezien. De wijnen voor het wijn arrangement zullen wij elke week aanpassen aan de gerechten en letten dan volledig op de focus van wijn spijs combinatie. De wijn inkoop gaat middels kelderrestanten. Dit zijn kwalitatief hoge wijnen waarvan niet veel voorraad meer is waardoor wij ze voor een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Lokaal gaan we op onderzoek naar de producten uit de streek Bergen.

We gaan dus op zoek naar de juiste smaak van Bergen en zullen hier ons zelf steeds meer in gaan vinden. Want liefde en passie gaat bij ons door de maag. Smaken moeten kloppen!