Brasserie de Conversatie

De Conversatie lanceert ‘High Tea van de Bovenste Plank’

Brasserie de Conversatie voegt een smaakvolle uitbreiding toe aan het assortiment high teas. Voortaan hebben fijnproevers namelijk de mogelijkheid om er een ‘High Tea van de Bovenste Plank’ van te maken. Het verschil: een stukje cheesecake van De Conversatie en negen onweerstaanbare zoete kunstwerkjes van meesterpatissier De Rouw. Daarnaast heeft elke gast de keuze om zijn high tea te voorzien van de nieuwste sensatie op het gebied van theebeleving: TwisTea.

De Bovenste Plank

De High Tea van de Bovenste plank dankt zijn naam aan de originele serveerwijze. Naast de hartige component van gekozen high tea, presenteert Brasserie de Conversatie namelijk een fraai afgewerkte plank met daarop een huisgemaakt stukje cheesecake én negen creaties van Patisserie De Rouw uit Vught. Die verwenning bestaat uit een Juweeltje, Chocolate Coated Drop in goud en zilver, een meestertoffee, roomboterstroopwafels, Montelimar-nougat in twee smaken, twee verschillende trakteergebakjes én een Japans matchacakeje.

TwisTea

Bij alle high teas kunnen gasten bovendien kiezen voor een nieuwe vorm van thee beleven: TwisTea. Bij dit vernieuwende concept, ontwikkeld door Mark van den Boogaart, krijgen gasten een carrousel met acht soorten échte, losse kwaliteitsthee geserveerd, samen met een theeglas, een theezeefje en een lekbakje. Vervolgens kunnen genieters een portie thee in het zeefje doen en het perfecte glas thee zetten met behulp van de TwisTea timer: een handige zandloper die de perfecte theetrektijd aangeeft.

Brasserie de Conversatie serveert een uitgebreide menukaart. Een samenstelling waar u van vers gemaakte smoothy’s tot weelderige salades en van Oosterse wokschotels tot de beste worstenbroodjes van Brabant in terug vindt. 
Daarnaast serveren wij “specials de Conversatie” dit is een selectie van gerechten die met eer de naam Special dragen, uiteraard allen gemaakt van dagverse en veelal lokale producten. 
Alsof de keuze nog niet groot genoeg is kunt u rekenen op dagverse en op het  seizoen afgestemde dagelijks wisselende specialiteiten. Gepresenteerd op eigentijdse wijze.