Boerenhofstede De Overhorn

Boerenhofstede De Overhorn - Bed & Breakfast en vergaderlocatie

Sfeer, gezelligheid en comfort zijn kenmerkend voor Boerenhofstede De Overhorn, waar persoonlijke aandacht voor u als gast centraal staat, elke dag opnieuw. Wij zijn blij met uw komst.

U kunt nu online uw reserveringsaanvraag indienen voor:

- Een kamer

- Een arrangement

- Zaalverhuur

In een van de mooiste provincies van Nederland vindt u Boerenhofstede De Overhorn. Het schattige stadje Weesp is door de prachtige natuur en de vele watergebieden een populaire vakantiebestemming. Boerenhofstede De Overhorn in Weesp is de ideale bestemming voor zowel de zakelijke als de recreatieve gast.

Boerenhofstede De Overhorn beschikt over 2 tweepersoonskamers, tweepersoonsappartement Naardermeer, Déluxe appartement "De Hooiberg" en 1 vergaderzaal. De gezellige ontbijttafel in de prachtige, landelijke keuken is dé ontmoetingsplek voor onze gasten.

Kortom; een ideale en inspirerende omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen maar ook prima uw zakelijke bespreking kunt houden. Ons enthousiaste team van medewerkers staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf in Boerenhofstede De Overhorn.

Reserveer direct online, snel overzichtelijk en duidelijk!

» Reserveer een kamer

» Reserveer een zaal

Een Verwendag?

Genieten van een dagje Spa in Weesp? Bekijk het Binnenstebuiten Wellness-arrangement Of bijThermen La Mer in Almere?

 

CadeauTIP

Verwen uw familie, vrienden of kennissen met een heerlijk dagje weg! Vraag naar onze cadeaubon.

Topovernachting

 

Gasten die ons wisten te vinden in 2011 via Booking.com beoordeelden ons met een9,1. In 2012 en 2013 werden wij beoordeeld met een 9,2.

 

 

In alle rust vergaderen?

Dat kan bij De Overhorn! Lees meer over ons vergaderarrangement of neem contact met ons op.

 

De Hooiberg

Deluxe appartement "De Hooiberg" 

Voor een gezelschap van maximaal vijf personen is "De Hooiberg" een echte aanrader! Dit deluxe appartement van 105 vierkante meter heeft een eigen opgang en bevindt zich op de eerste verdieping van De Hooiberg die gebouwd is in het jaar 2012. De oorspronkelijke Hooiberg is weer opgebouwd en maakt het totaalplaatje van Boerenhofstede De Overhorn compleet.

De zeshoekige Hooiberg is van alle luxe voorzien! De trap brengt u naar de eerste verdieping en u bevindt zich direct in de gezellige keuken en woonkamer.

De keuken is van alle gemakken voorzien en biedt de gelegenheid om te genieten van een heerlijke Nespresso.

De woonkamer en keuken bestaan uit één grote raampartij met een prachtig uitzicht over het Naardermeer. Hazen, ganzen, ooievaars en galloways maken dit uitzicht extra bijzonder. Via de trap bereikt u de vide waar u zich lekker terug kunt trekken om te lounchen, te genieten van een boek of tv te kijken, maar toch contact heeft met uw familie, vrienden of kennissen.

Aan de voorzijde van De Hooiberg zijn twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet. 

De Hooiberg is te huur van maandag t/m donderdag, van vrijdag t/m zondag en per week vanaf maandag of vrijdag.

Kom tot rust en geniet met elkaar!

Prijs: 

Vanaf € 43,00 per persoon per nacht (bij verblijf van een midweek)

Meer informatie

2-persoonskamer aan de voorkant - De Vecht

De Vecht:

Een ruime tweepersoonskamer op de eerste verdieping van het zomerhuis met een groot bed en een zitje met twee gezellige fauteuils. De kamer heeft een groot raam en twee kleinere sfeervolle ronde ramen met uitzicht op de voortuin en de rivier de Vecht. U slaapt onder authentieke boogspanten en heeft de beschikking over een televisie, vaste internetaansluiting en wifi (gratis), tijdschriften en boeken. Er staat altijd een fris boeketje en wat lekkers op de kamer.

De frisse lichte badkamer met douche, wastafel en toilet bevindt zich aan het einde van de gang en wordt met de bewoner(s) van de Zwaluwkamer gedeeld.

Mocht de badkamer bezet zijn door de gasten van de Zwaluwkamer dan kunt u gebruik maken van de (twee) toiletten op de begane grond.

In de keuken bevindt zich een tafeltje met mappen waarin alle bezienswaardigheden, fietstochten en wandeltochten staan beschreven. Ook liggen er kaartjes van de goede restaurants uit de omgeving.

Het ontbijt wordt in de grote ontbijtkeuken geserveerd. U kunt op het krijtbordje aangeven hoe laat u wilt starten met de warm gebakken broodjes en en een vers eitje. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologische (streek)producten.

Prijs: 

Vanaf € 90,00 per nacht, bij 2 of meerdere overnachtingen. € 95,00 per nacht bij verblijf van één nacht.

Meer informatie

2-persoonskamer aan de achterkant - De Zwaluw

De Zwaluw:

Een ruime twee- a driepersoonskamer aan de achterkant van de eerste verdieping van het zomerhuis met een groot bed en een ruime gezellige fauteuil. De kamer heeft twee grote ramen, twee kleinere ramen en twee raampjes met een leuke doorkijk naar wat vroeger "de deel" was. U slaapt onder authentieke boogspanten en heeft de beschikking over een televisie, vaste internetaansluiting en wifi (gratis), tijdschriften en boeken. Er staat altijd een fris boeketje en wat lekkers op de kamer. De grote fauteuil kan worden uitgeklapt tot een comfortabel (extra) bed voor een derde persoon.

De frisse lichte badkamer met douche, wastafel en toilet bevindt zich direct naast de slaapkamer en wordt met de bewoner(s) van de Vechtkamer gedeeld.

Mocht de badkamer bezet zijn door de gasten van de Vechtkamer dan kunt u gebruik maken van de twee toiletten op de begane grond.

In de keuken bevindt zich een tafel met mappen waarin alle bezienswaardigheden, fietstochten en wandeltochten staan beschreven. Ook liggen er kaartjes van de goede restaurants uit de omgeving.

Het ontbijt wordt in de grote ontbijtkeuken geserveerd. U kunt op het krijtbordje aangeven hoe laat u wilt starten met de warm gebakken broodjes en vers eitje. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologische (streek)producten.

Prijs: 

Vanaf € 90,00 per nacht, bij 2 of meerdere overnachtingen. € 95,00 per nacht bij verblijf van één nacht.