Het Vliegerhuys

Even tot rust komen met een lekkere kop koffie en overheerlijk huys gemaakt gebak, een lekkere lunch of verfijnd diner? Bij ons in de Brasserie kan het allemaal. 

Aan onze grote leestafel vindt u een scala aan tijdschriften en kranten, geniet van uw bezoek aan onze Brasserie. Iedere 8 weken hebben wij een nieuwe met zorg geselecteerde expositie van jong talent of gerenommeerde kunstenaar, geen bezoek is hetzelfde. 

Ook onze menukaart biedt een grote diversiteit. Van een stevig ontbijt, lekkere broodjes of salade voor de lunch tot een uitgebreid drie of vier-gangenmenu. Onze gehele menukaart is de gehele dag beschikbaar. 

Een gezellige High-tea met vriendinnen, een familie diner, zakelijke bijeenkomst of uw huwelijksfeest, in de Brasserie is het allemaal mogelijk. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen verzorgen wij een bijeenkomst op maat.

GEZELSCHAPPEN

Brasserie het Vliegerhuys bevindt zich in één van de mooiste panden in de Zwolse binnenstad en biedt ruimte aan maximaal 150 personen. Het pand stammend uit 1450 is door de jaren heen bewoond geweest door toonaangevende Rooms Katholieke families. De hal met prachtig gestukadoorde plafonds, de marmeren en houten vloer en onze middeleeuwse gewelvenkelder zijn nog in de originele staat, onze gewelvenkelder biedt ruimte aan maximaal 45 personen. Ook onze prachtige besloten binnenstadstuin staat tot uw beschikking. Onze Blauwe kamer biedt ruimte aan maximaal 12 personen.

 

 

VERGADERINGEN

Brasserie het Vliegerhuys biedt uitgebreide mogelijkheden m.b.t. uw training, vergadering, seminar, workshop of presentatie. Onze stijlvolle Blauwe kamer biedt ruimte maximaal 12 personen aan 1 grote vergadertafel. Mocht uw gezelschap groter zijn, hebben wij mogelijkheden in onze middeleeuwse gewelvenkelder. 

Onze middeleeuwse gewelvenkelder biedt ruimte aan maximaal 40 personen.