Indiaas Restaurant Sri Ganesh

WijhetenuvanhartewelkominIndiaasrestaurantSriGanesh

100% Vegetarisch, Zuid Indiase cuisine (South Indian)

Wij zijn sinds 2010 gevestigd in Eindhoven met een uniek concept. Wij serveren als enige in Nederland 100% vegetarische gerechten. 

Onze Indiase gerechten zijn met zorg bereid op traditionele wijze zonder vlees, vis of ei. En maken wij geen gebruik van dierlijk vet, maar worden alle gerechten in puur vet bereid.

Ons vegetarisch restaurant staat garant voor eerlijk en betaalbare eten, waar u met uw hele gezin kennis kunt maken met de Indiase cultuur. En in het bijzonder Zuid Indiase gerechten. Naast een 100% vegetarische keuken serveren wij geen alcoholische dranken in ons restaurant.

Indiaas Restaurant Sri Ganesh heet u van harte welkom en wenst u smakelijk eten!

Indiaasecultuur

Indiaanse Ganesha, betekenis en symbolen

Ganesha (ook wel Ganesh of Ganapati Tantra) is in het pantheon van het hindoeïsme de godheid met het olifantenhoofd. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is debeschermheilige van reizigers.  Er zijn vele verschillende voorstellingen van Ganesh, telkens met andere attributen. Hij wordt meestal afgebeeld met een grote, blote buik, een roos-oranje huid, een rat aan zijn voeten en een olifantenkop. Ganesh staat altijd aan het begin van iets, een eerste impuls.

Bron: wikipedia

Ganeshasymbolisme