Gandhi Zwolle

Wie ZIJN WIJ

Onze droom om in Zwolle een traditioneel Indiaas restaurant op te zetten is in 2005 werkelijkheid geworden. Wij Masud en Marieke Khan willen de mensen uit Zwolle en omgeving kennis laten maken met en laten genieten van de authentieke Indiase keuken.

Masud Khan, geboren in Bangladesh, heeft het koken geleerd in het restaurant van zijn oom in India. Daarna heeft hij aldaar zijn koksdiploma gehaald. Nadat hij verhuisd is naar Nederland heeft hij zijn kennis toegepast in Nederland, om hiermee zo authentiek mogelijk Indiase gerechten te bereiden. Hierdoor is de smaak gelijk gebleven aan die van de traditionele Indiase gerechten. Het resultaat kunt u ervaren in ons restaurant.

Marieke Khan, zoals de voornaam al aangeeft, geboren in Nederland, is in 1989 getrouwd met Masud. En vanaf dat moment hebben ze hard gewerkt om hun dromen om te zetten in plannen, en die plannen tot werkelijkheid te brengen. Het resultaat is hun grote trots aan de Oude Vismarkt. Een restaurant waar zij al hun inspiratie en vrije tijd in hebben gestopt. 

"Wij hopen u gauw in ons restaurant te begroeten en u te laten mee genieten van onze droom. Onze ervaring is, dat als klanten eenmaal geweest zijn, ze altijd terug komen."