Visrestaurant Marktzicht

Wij vinden het een eer dat u onze site bezoekt.

Via deze site hopen wij u te inspireren om eens van onze gastvrijheid en onze kookcreaties te komen genieten.  

Grenzend aan de Grote Markt en dicht bij de haven en het water, in het hart van de oudste stad van Holland, vindt u ons Visrestaurant Marktzicht.

In ons intieme restaurant kunt u kiezen uit een keur aan vis-, kreeft- en oestergerechten. De zee… daar ligt onze kracht! Mochten er in uw gezelschap echter enkelen zijn die de voorkeur geven aan een vlees of vegetarisch gerecht dan is ook dat uiteraard geen probleem. Meld u het wel meteen even bij uw reservering, want eten bij Visrestaurant Marktzicht moet tenslotte voor iedereen een culinair feest worden.

Dordrecht maakt geschiedenis maar ook wij maken al tientallen jaren geschiedenis. Sinds 1977 sta ik achter mijn fornuis in de intieme ‘huiskamer’van visrestaurant Marktzicht. Vis is onze specialiteit. Vis heeft me altijd geboeid. Buiten het feit dat vis vooral gezond is, zijn er met vis zoveel prachtige kookcreaties te maken. Soms combineer ik de vis met vlees of juist zo puur mogelijk maar ook in combinatie met andere vissoorten.  

Tijdens mijn vakanties struin ik graag over buitenlandse markten en door haventjes. De passie die de mensen in de mediterrane landen hebben voor eten, zit ook mij in het bloed. Mijn moeder is een geboren en getogen Française. De passie voor eten en drinken heb ik van haar meegekregen. Ik ben dan ook een bourgondiër pur sang en dat proeft en vindt u terug in mijn creaties.  

Veel is er mogelijk met vis. Bezoek ons restaurant en ik laat het u graag beleven.

Patron Cuisinier Vinoloog

Johan van Boudestein