Amrâth Amsterdam

Welkom bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Welkom bij het Scheepvaarthuis, misschien wel het mooiste gebouw uit de Amsterdamse School-tijd. Niet alleen de buitenkant is overweldigend, maar ook het interieur is van een ongekende schoonheid. In iedere kamer van ons vijfsterrenhotel zijn details uit de maritieme tijd te herkennen. Met uitzicht op de gracht of het IJ maakt dat een overnachting hier een onalledaagse historische beleving.

Wij zijn erop gericht uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. We hebben een team dat aanpakt, vriendelijk is en professioneel te werk gaat. Niet vanuit ‘een formule’, maar gewoon omdat we blij zijn dat u er bent.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam is het enige vijfsterrenhotel in Amsterdam met een Nederlands moederbedrijf. Dat maakt ons hotel iets specialer, iets persoonlijker, wat vele gasten vóór u al is opgevallen. Zij lieten namelijk online prachtige recensies na, wat ons diverse prijzen heeft opgeleverd. Dat geeft ons vleugels. We hopen u dan ook (wederom) te mogen verwelkomen in het Scheepvaarthuis, a world of luxury and art.

De medewerkers van Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

 

Unieke locatie

Grand Hotel Amrâth Amsterdam had niet mooier kunnen liggen. U vindt ons hotel aan de Prins Hendrikkade, op een steenworp afstand van het Centraal Station en op 1.100 meter van de Dam. Schiphol is in slechts een kwartier met de trein bereikbaar. Eén zijde van ons hotel grenst aan de Binnenkant (Waalseilandgracht), met een weergaloos uitzicht als gevolg. De andere zijde kijkt grootstedelijk uit op het Oosterdokseiland en de rivier het IJ. 

Onze conciërge ontfermt zich over uw auto; ons vijfsterrenhotel biedt u valet parking in Amsterdam. Ook maakt hij u graag wegwijs in de stad met tips en kaarten. Als u dit aandurft, kunt u bij ons een fiets of scooter huren om Amsterdam en zijn musea te ontdekken. Maar eigenlijk kunt u net zo goed gaan lopen; de afstanden in Amsterdam zijn te behappen en vrijwel alle tramlijnen brengen u weer bij ons terug. 

Grand Hotel Amrâth Amsterdam kan dus met recht spreken van een unieke locatie in het historische hart van Amsterdam!