Catering Witteveen

oude buffetten bij Catering Witteveen

Al onze koude buffetten worden bereid met eerste klas grondstoffen en verse producten uit eigen keuken. Daarnaast werken wij met gekwalificeerde leveranciers die door ons geselecteerde producten mogen aanleveren. Dit stelt ons in staat om voor u een topproduct te maken met de beste grondstoffen. Een koud buffet bestaat altijd uit een samenstelling van diverse schotels. Wij leveren koude buffetten door de gehele provincie Utrecht en ver daarbuiten.

Bedrijfscatering en catering voor particulieren

Catering aan huis of bedrijfscatering. Precies op maat, zodat het past bij het feest of het event dat u organiseert. Is dat wat u zoekt? Vertrouw dan op de ruim 15 jaar ervaring van onze cateraars. Zij helpen u graag om uw feest of event onvergetelijk te maken. Met de juiste hapjes, drankjes en aankleding.

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering van dé cateraar van Utrecht en omgeving: hoe ziet die eruit? Enkele voorbeelden van onze bedrijfscatering:
•    dagelijkse lunchvoorziening voor bedrijven
•    vergaderlunches
•    dagelijkse warme maaltijden
•    hapjes of andersoortige catering voor zakelijke evenementen
•    BBQ
•    alle andere bedrijfscatering op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bedrijfscatering binnen uw organisatie? Voor een eenmalige gelegenheid of op regelmatige basis? Catering Witteveen adviseert u graag.

Catering voor particulieren

Thuis de perfecte catering? Of een geweldig buffet tijdens uw bruiloft? Onze cateraars helpen u graag om uw feest of partij aan te kleden. En op een hoger niveau te brengen met heerlijke hapjes en drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een barbecue aan huis, een varken aan ’t spit, een high tea of luxe hapjes. Al dan niet in combinatie drankjes en aankleding. En wilt u een kok die alles ter plekke bereidt? Het is allemaal mogelijk. Met de hulp van onze ervaren medewerkers organiseert een geslaagd feest. En omdat wij de (volledige) catering regelen, kunt u zich op uw gasten richten. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met één van onze medewerkers.

Evenementcatering

Organiseert u een evenement? Of het nu groot of klein is: élk evenement verdient een goede catering. Onze medewerkers helpen u graag om uw evenement te laten slagen. Met verrassende hapjes, een informele barbecue of een exclusieve wijnbar, bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek ze snel!

Waarom Catering Witteveen?

•    Ons catering-bedrijf bestaat al ruim 15 jaar
•    Onze cateraars zijn ervaren, enthousiast en flexibel
•    U vindt bij ons enkel catering met hoogwaardige producten, zoals vers vlees en vis; prachtige wijnen; en zelfgemaakte, verrassende salades.
•    Wij denken graag met u mee. Niets is te gek: het is úw feest of event.
•    U betaalt bij ons altijd een scherpe prijs voor onze cateringservice.

Direct bedrijfscatering of catering voor particulieren bestellen?

Bij ons catering-bedrijf kunt u terecht voor een basic barbecue aan huis of een compleet aangekleed buffet met tafels, stoelen, servies, bloemen en meer. Het is uw feest. De catering is dus altijd op maat. Onze cateraars denken graag met u mee: bel of mail ons voor een vrijblijvend advies op maat. Of bestel de cateringservice direct online.

 Vraag offerte aan
 

Duits feest

Koude buffetten

Feest & Recepties door Catering Witteveen

Een receptie, bruiloft, feest of bijeenkomst is een bijzondere gelegenheid. Een uitgelezen kans om uzelf of uw bedrijf te presenteren bij klanten, relaties of bekenden. Wij hebben alles in huis om dit vlekkeloos te laten verlopen. Lekkere hapjes, gekoelde drankjes, schone glazen, alles van de opbouw tot het uitserveren nemen wij voor u uit handen.

Jullie gasten trakteren op een heerlijke BBQ

Catering Witteveen is bij uitstek de BBQ-cateraar van Nederland, met onze Amerikaanse BBQ Smokers geven wij een extra dimensie aan Bourgondisch eten. Of het nu gaat om een Walking BBQ of een All You Can Eat menu, jullie gasten houden hier een bijzondere ervaring aan over waar nog lang over zal worden nagepraat. Sfeer, beleving, ruiken en proeven zijn de emoties die wij brengen, heerlijke gerookte Rib-eye’s of zacht gerookte zalmzijdes, hele kreeften of Beer Can Chicken, niets is te gek.

Ook uw bruiloft catering uitstekend geregeld

Stel je eens voor, lange gezellig gedekte tafels op de door jullie gekozen locatie waar continu de heerlijkste gegrilde gerechten aan jullie gasten worden gepresenteerd. Voorgerechten, hoofdgerechten en desserts eventueel kan het allemaal vanuit onze Amerikaanse BBQ Smokers! Willen jullie dat iedereen het naar zijn zin heeft?