café en brasserie De Jonge Haan

Café en Restaurant Jonge Haan

 

De Jonge Haan is in Hilversum al jaren een begrip en heeft heel veel trouwe gasten, waar het team van de Jonge Haan dan ook zeer trots op is! Het bekende en vertrouwde gevoel of zelfs een gevoel van “thuiskomen” wat door onze gasten ervaren wordt, is zeer belangrijk voor ons.

Wij proberen de Jonge Haan al jarenlang zo vertrouwd mogelijk te houden voor onze gasten, maar uiteraard willen wij ook met de tijd en de wensen van onze gasten meegaan. Zo hebben wij een nieuw logo, hebben we de menukaart in een nieuw jasje gestoken en is een gedeelte van het meubilair inmiddels vervangen. Wij hebben zomer 2015 de laatste en grotere stap genomen en Jonge Haan is helemaal in ere hersteld…

 

Valentijn 2016!

Dit jaar valt Valentijn op zondag waardoor je de hele dag samen met jouw geliefde kunt doorbrengen! Jonge Haan viert de liefde en heeft voor deze dag speciale culinaire Valentijn momenten op de kaart gezet. Zondag 14 februari gaan we van start met een Valentijn High Tea daarna staat een High Wine Valentijn op het menu en we sluiten de dag af met eenCandlelight Dinner! Ook zo'n zin om jouw grote liefde te verrassen? Reserveer dan snel een tafeltje en proost met ons mee op de liefde!

Voor meer informatie over Valentijn bij Jonge Haan klik hier