Loetje Overveen

Over Loetje

Wij beschikken inmiddels over negen vestigingen. De oudste vestiging, café Loetje, bestaat inmiddels al ruim 35 jaar. De jongste nog maar een paar maanden. Geen Loetje is hetzelfde, maar de biefstuk smaakt overal gelijk! Hieronder een kort overzicht over onze zaken.

Hotel Loetje is open!

Boven ons gezellige restaurant hebben wij 10 hotelkamers op de 1e en 2e verdieping. Wij zijn gevestigd in een oud pand, en daarom is geen kamer het zelfde. De kamers zijn zonnig, licht en modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Dus op zoek naar een hotel voor een midweek in de Kennemerduinen? Of een dagje Haarlem met overnachting? Onderdak voor een zakenrelatie of familielid? Wij staan graag voor u klaar.

We kunnen bemiddelen bij fietsverhuur, indien voorradig staan deze voor u klaar en kunt u de omgeving per fiets verkennen. Wij beschikken ook over een groot parkeerterrein. Een parkeerplaats reserveren is helaas niet mogelijk.

Reserveren kunt u via onze site onder het menu “RESERVEREN” maar uiteraard kunt u ons altijd bellen of mailen voor meer informatie.
[email protected], tel. 023-52 77457
Welterusten in Hotel Loetje!

Restaurant Loetje

Ons restaurant is 7 dagen van de week geopend.
De keuken is de hele dag geopend van 7.00 uur tot 22.30 uur. Reserveren kunt u online, via de button “reserveren”.

Onze keuken staat bekend om de heerlijke biefstuk. Deze kunt u dan ook de hele dag bestellen. Maar ook de kalfslever is zeer populair, of de tong. Onder de button “menukaart” kunt u de menukaart inzien, voor lunch of diner.