Hotel Café Restaurant " de Zwaan"

Hotel Café Restauraurant de Zwaan

 

is gevestigd in het centrum van het mooie Zeeuwse dorp Kapelle. Al sinds 1617 is de Zwaan een begrip in de omgeving. Door de centrale ligging in zuid- west Nederland zijn plaatsen zoals Goes, Middelburg, Antwerpen, Bergen op Zoom en Terneuzen etc binnen handbereik. Ons gezellige familiehotel is voor veel gasten die in deze regio komen voor hun werk, een rustpunt. Na een dag hard werken genieten van ons 3-gangen dagmenu, (of een gerecht van de kaart), en dan even bijkomen aan de bar. Uiteraard geld dit ook voor onze recreatieve gasten!

Kamers
Het hotel beschikt over eenvoudige maar comfortabele één en tweepersoonskamers. Onze bedden bestaan allen uit boxsprings, om een goede nachtrust te garanderen.
Alle kamers zijn voorzien van kleurentelevisie met kabelontvangst.

Draadloos internet is aanwezig.

De meeste kamers hebben ook een eigen douche- en toiletvoorziening, maar er zijn ook enkele kamers met douche- en toiletgelegenheid in de gang.

Tarieven 
Prijzen kamers per persoon per nacht (inclusief toeristenbelasting). 

Kamer met gebruik van douche en toilet op de gang en voorzien van TV met kabelontvangst
Logies met ontbijt €30.00
Halfpension €44.50
Volpension €49.50

Kamer met douche en toilet en voorzien van TV met kabelontvangst
Logies met ontbijt €35.00
Halfpension €49.50
Volpension €54.50

Halfpension : inclusief ontbijt en 3-gangen dagmenu

Volpension : inclusief ontbijt, luchpakket en 3-gangen dagmenu

Ontbijt is mogelijk vanaf 06.15 uur tot 10.00 uur, op zaterdag en zondag van 8.30 uur tot 10.00 uur.

De kamers behoren op de vertrekdag om 11.00 uur leeg te zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan!

Ons restaurant is geschikt voor zowel een gezellig familiediner als voor een snelle lunch. Voor groepen hebben wij  diverse buffetmogelijkheden, maar het is ook mogelijk om te "bakken op de plaat" of (in de zomermaanden) te bbq-en. Vraag geheel vrijblijvend om meer infomatie. Onze keuken is geopend van 12.00 uur tot 14.30 uur (lunch) en van 17.00 uur tot 20.30 uur (diner). Tijdens partijen kan het voorkomen dat de keuken gesloten is, om teleurstelling te voorkomen is het verstandig eerst te bellen (0113-343610).