Restaurant "O"

Over ons & onze passie

Wat meer informatie over het restaurant

Bij “O” komt u erachter dat Limburg en Maastricht wèl aan zee liggen en waant u zich aan de Middellandse zee!

Dat is het gevoel wat je krijgt bij een lunch of diner bij “O”, eindeloos genieten van verse vis en wijn. De wijnkaart bestaat uit meer dan 100 mooie wijnen, geselecteerd voor de beste combinatie met de visgerechten!

Les Tables

Maastricht, een stukje buitenland in Nederland en gastronomische hoofdstad. Met voor elke smaak een gelegenheid. Dat geldt zeker voor de restaurants aangesloten bij Les Tables.

Les Tables verrast u elke keer opnieuw. In inrichting en aankleding. In gerechten en bediening. De restaurants in het culinaire hart van Maastricht presenteren u elk hun eigen keuken en ambiance. Van culinair genieten bij een kasteeldomein of in een historische kerk, van op en top Maastrichts tot gerechten van ver over de grens, van eetcafé tot haute cuisine keuken. Elke patron heeft zijn eigen stijl. Altijd is er culinair vakmanschap, gecombineerd met een passie voor koken en gastronomie.

Hoe divers de restaurants van Les Tables ook zijn, één ding hebben ze gemeen: het zijn de restaurants waar de Maastrichtenaar zelf graag gaat eten. Omdat hij weet wat hij kan verwachten: gastvrijheid, streekproducten en eerlijk eten.

Les Tables: eat where the locals meet!

Vis van "O"

Verse vis van "O" om thuis te bereiden.

Restaurant “O” heeft al een gehele tijd de service om vis bij ons te bestellen. Deze service gaan we digitaal eenvoudiger voor u maken zodat ook u thuis de beste visgerechten op tafel kunt zetten. We zijn nu aan het werk om online uw gewenste producten online te bestellen. We gaan geen online webshop opzetten maar we gaan u wel de mogelijkheid geven om een bestelling te plaatsen. Wij nemen na de bestelling contact met u op om de details te bespreken.