De Schuttervaer

Een heerlijke dag zeilen met het Zeilend Grand Café ´Schuttevaer´. Informeel en sfeervol. Buiten de ontspanning van het zeilen, benedendeks veel ruimte en sfeer in prachtige Art-Deco stijl. Een zeer gastvrije bemanning, zodat u zich thuis voelt bij ons. Het gaat ons om een succesvolle dag voor uw bedrijf of familie, waarbij we graag meedenken om deze dag de invulling te geven die u graag wilt. Een onvergetelijke familie-vaardag of uw bedrijfspresentatie gecombineerd met lekker uitwaaien. Kijk onder familiezeilen of bedrijfszeilen, er is van alles mogelijk bij ons aan boord. Misschien bent u met een klein groepje of alleen, kijk dan onder meezeiltochten. Of misschien wilt u wel trouwen… Welkom op de Schutte

Vaarfeest met familie en vrienden

Een onvergetelijk vaarfeest met familie en vrienden: de ´Schuttevaer´ heeft alles aan boord: Een gezelligescheepsbar in het dekhuis, met uitzicht over het IJsselmeer en zelfs een piano ! Een statige trap naar de grote zaal benedendeks. Het hele interieur is heel licht en in prachtige Art Deco sfeer. Een stoere piratenkist voor onze kleine gasten.

Zowel jong als oud zal zich welkom voelen aan boord. Zowel buiten als binnen veel fijne zitplekken. Warme plaids voor buiten als het wat frisser is. Een veilige hoge verschansing, heel prettig met kinderen. Het schip is door haar enorme afmetingen ( 43 meter lang, 6 meter breed) zeer stabiel. Er hoeft hierdoor niet gevreesd te worden voor zeeziekte.

Uitstekende catering door onze kok Gerda Vroom. Zij denkt graag mee met uw keuze voor diner en of lunch.

Kijk bij onze arrangementen onder ” familiezeilen” hier bovenaan deze pagina. U kunt zelf natuurlijk ook uw dag helemaal op maat maken, kijk dan bij tarieven en onze cateringmogelijkheden.A Catering 2016

Welkom aan boord van de ´Schuttevaer´!

Trouwen

Een romantische trouwlocatie voor een bijzondere huwelijksvoltrekking : het Zeilend Grand Café Schuttevaer

Het schip is officiele trouwlocatie van de gemeente Enkhuizen. U mag hier dus letterlijk in het huwelijksbootje stappen! Ook in andere gemeenten kunnen wij op aanvraag als locatie worden aangewezen.

Buiten een ruim dek voor de ceremonie, binnen is het licht en in Art Deco stijl ingericht. In combinatie met een zeiltocht een onvergetelijke en vooral ook ontspannen feest !