De Vestibule

De Vestibule, een van de mooiste, gezelligste en oudste restaurant cafés en uitgaansgelegenheden in Alkmaar

Al ruim 33 jaar bestaat de Vestibule aan het Ritsevoort in het oude centrum van Alkmaar. Gelegen tussen de parkeergarage Singelgarage en de Oude Gracht kunt u genieten van het vele lekkers dat de Vestibule u als gast te bieden heeft.

Gezelligste huiskamer van Alkmaar

Al jaren staat de Vestibule bekend als de tweede huiskamer van vele Alkmaarders. Mooi zijn de verhalen van hoe mensen elkaar hebben ontmoet in de Vestibule, en dat we na al die jaren nog up to date zijn. De laatste 4 jaar heeft er  jaarlijks een verbouwing plaatsgevonden om te investeren om hedendaags comfort te verbinden met tijdloze gezelligheid, warmte en sfeer.

 

Helemaal tot rust komen.

Door de laagdrempeligheid en het gastvrije personeel kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een drankje of hapje. Tot rust komen in deze sfeervolle ambiance van dit restaurant in Alkmaar, genieten van de rust bij mooi weer in onze prachtige en romantische stadstuin met een uniek uitzicht op de molen van Piet.

Genieten van de lekkerste gerechten of de leukste workshops

De regelmatig wisselende menukaart is zo samengesteld dat iedereen wel een keuze kan maken. De vers bereide gerechten bieden genoeg keuze voor zowel de vegetariër, als vis of vleesliefhebber. En naast de menukaart serveren wij altijd een aantal extra gerechten.
Maar wat dacht u van het zelf klaarmaken van een diner onder leiding van een chef-kok tijdens een kookworkshop in Alkmaar, of zelf lekkere bonbons maken onder leiding van een chocolatier tijdens een bonbonworkshop in Alkmaar of misschien wilt u wel met een groep leren acteren tijdens een acteerworkshop of uw creativiteit ontwikkelen tijdens een schilderworkshop onder leiding van Anderson Farah. Of een vreemde taal leren tijdens een cursus Spaans en waarschijnlijk binnenkort een cursus Italiaans. En voor de gokkers onder ons kunnen we ook een pokerworkshop organiseren. Kortom in de Vestibule is altijd van alles te beleven.

 

Kleine of een grote vriendengroep, overal is er ruimte voor

Een groepsdiner of spel, een ontvangst of afsluiting van een groepsuitje in Alkmaar, wij hebben er de geschikte ruimte voor. Wij werken met meerdere organisaties samen en zorgen met onze gastvrijheid en kwaliteit dat uw uitje een onvergetelijk uitje wordt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Maar ook voor bedrijfspresentaties, bijeenkomsten, vergaderingen, recepties, jubileum, keuzemenu´s, buffetten of a la carte, bruiloften, feesten en partijen, officiële trouwlocatie, kortom bijna alles is mogelijk in de Vestibule in Alkmaar.