Escape

Escape is één van de grootste clubs in het hartje van Amsterdam. Al sinds 1986 speelt Escape een leidende rol in het Nederlandse uitgaansleven. Licht, geluid, visuals en decoratie, alles is wekelijks helemaal top geregeld.

Uitgaan in hartje Amsterdam

Een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld. Want waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Reveal, Brainwash, Episode, Houserockers, Golden, Superstars, Miss Taylor en meer. Escape heeft vele concepten en TV opnamen gehuisvest zoals Dit was het nieuws opnames voor de Sky Channel Eurochart Top 50 en Tros Popformule met Linda de Mol en Martijn Krabbé, evenals de wekelijkse Chemistry en Rush, TMF Show Case en Veronica met de Millenium Countdown.

Escape is het toneel van vele nationale als internationale top DJ’s zoals Tiësto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Kerri Chandler, Bob Sinclar, Kevin Saunderson, Marco V., Dennis Ferrer, Ron Carroll, Todd Terry, David Guetta en Paul van Dyk. Uiteraard ook Nederlandse toppers als Raymundo, Frederik Abas, Roog, Lucien Foort, Jaz von D, etc.

Escape won vele prijzen en awards voor beste club en meest innovatieve club. Want Escape blijft vernieuwen. Met nieuwe technieken als LED, zoals een scala aan LED gebaseerde licht-units en een enorm oppervlak aan LED-videoschermen, is Escape een visueel paradijs in het uitgaansleven: de bezoeker is omringd door prachtige visuals. Daarnaast zijn er twee VIP decks, één op het podium en één in de zaal, voor diegenen die houden van een beetje extra luxe tijdens het uitgaan.

In 2011 vierde Escape haar 25e verjaardag, met vele hoogtepunten waaronder in het bijzonder het Amsterdam Dance Event in oktober. Maar ook daarna is er weer geacht aan vernieuwing, zoals de introductie van Brainwash op zaterdagavond. Een nieuw concept waarbij de bezoeker in de watten wordt gelegd met knallende line-ups, een schitterende licht- en visualshow en topgeluid.

Ook zit Escape niet stil op het gebied van interactie met haar bezoekers, want met eigen apps voor iPhone en Android en een alsmaar groeiende Facebook pagina blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events en natuurlijk alle partyfoto's.

Calendar

Brainwash

Mondays are Epic!

RMX

Amsterdam Hotspot

Video