Zevenaar

Afhaalrestaurant Switie

  • Eetgelegenheden
  • Asian restaurant
Afhaalrestaurant Switie, Markt 17a, Zevenaar

Surinaams keuken

De Surinaamse keuken is een mengelmoes van een groot aantal internationale keukens zoals Hindoestaans, Creools, Javaans, Chinees, Joods, Portugees en Indiaas. Door mengen van deze keukens ontstonden de bekende Surinaamse gerechten. Daarom willen wij graag mensen kennis laten maken met authentieke Surinaamse keuken!

Domino’s Zevenaar

  • Pizzeria
Domino’s Zevenaar, Vondellaan 35,, Zevenaar

ZEVENAAR

 

Heb jij trek in pizza? Bestel dan nu pizza bij Domino’s Zevenaar. Dagelijks leveren wij de meest verse pizza’s af bij onze klanten. Wist je dat onze paprika s ’nachts worden gesneden voordat deze de volgende dag belegd wordt op de pizza? Bij Domino’s Zevenaar garanderen wij je de kwaliteit die je verdiend in combinatie...

Brownies&downieS

  • Broodjeszaak
Brownies&downieS, Markt 65, Zevenaar

Zevenaar. Begin juni 2016 hebben we onze deuren in het karakteristieke pand aan de markt van Zevenaar geopend, met als uniek extraatje onze prachtige stadstuin !
Wij staan voor u klaar met ons team van enthousiaste kanjers en onze chef-kok om u te voorzien van een lekker kopje koffie en heerlijke verse gerechten van onze kaart. 
...

Liemers Kunstwerk!

  • Theater
Liemers Kunstwerk!, Kerkstraat 27, Zevenaar

Bij Kunstwerk! Het Musiater kun je kijken wat er op het podium gebeurt of je kunt zelf het podium gebruiken. Elk jaar maken we een selectie uit het aanbod theatervoorstellingen en concerten. We stellen een programma samen voor jong en oud, van inspirerend experimenteel toneel tot een voorstelling vol humor. In Het Musiater staan bekende...