SAKANA

Welkom bij Sakana

All you can eat Sushi & Grill

Den Bosch en Eindhoven

In onze All you can eat Sushi & Grill restaurants kunt u heerlijk genieten van een puur Oosterse keuken. Gespecialiseerd in sushi en sashimi, kan het menu van Sakana all you can eat sushi & grill worden samengevat in drie woorden: puur, eenvoudig en verfijnd.

Echte sushi liefhebbers zullen de frisheid terugvinden in onze visselectie en de uitstekende kwaliteit van onze rijst. Wij gebruiken alleen de beste Japanse producten en de meest verse vis. Alle gerechten worden op bestelling vers bereid door ervaren sushi chef-koks.

Bij ons kunt u terecht voor lekker eten dat op een gezonde manier bereid wordt. Tevens bieden wij u veel keuzemogelijkheden aan. Met meer dan 100 gerechten op de kaart bent u verzekerd van voldoende variatie. Zo heeft u de keuze uit sushi, sashimi, teppanyaki, nasi, bami, soep en salades. Komt u bij ons dineren dan kunt u uw bezoek afsluiten met een heerlijk dessert.

Onze restaurants zijn modern en intiem ingericht en geven onze gasten het gevoel alsof ze in een sfeervolle Sushi bar in Tokyo zelf zitten. Wij hebben een vestiging in ´s-Hertogenbosch en een vestiging in Eindhoven. Beiden restaurants zijn ideaal gelegen in het centrum van deze steden. Voor vragen en reserveringen belt u met onze vestiging in Den Bosch 073-6106888 en onze vestiging in Eindhoven 040-2938335 . Reserveren kan uitsluitend telefonisch.