Brasserie Bommen Berend

Bistro Bommen Berend

Hartje stad Groningen, aan de hoek oude Ebbingestraat / Kwinkenplein, vind u onze heerlijke Bistro. We heten u dagelijks van harte welkom van 8.00 's morgens tot laat in de avond. De keuken is elke dag open van 8.00 tot 20.00 uur voor ontbijt-lunch-diner (zondags van 10.00 tot 17.00). Heerlijke broodjes van Gronings tarwebloem, uitsmijters en onderandere de beroemde 'Bommen Berend Burger' worden vanuit onze open keuken geserveerd. Nieuw sinds vele jaren is dat we ook 's avonds geopend zijn voor diner! 'Kip van het Spit' , mooie stukken vlees, vis en salades worden bijgestaan door heerlijke frieten en salade.

Een heerlijke kop koffie of cappuccino met een vorstelijk gebakje blijft uiteraard altijd onderdeel van bistro bommen Berend met niet te vergeten het likeurtje met slagroom standaard naast de cappuccino! En op de leestafel vind u vele kranten om even in alle rust het nieuws door te nemen. Het Bommen Berend team heet U van harte welkom in een bijzonder stukje Groningen!

Bistro Bommen Berend al vele jaren een begrip in stad en ommeland. Wij heten u van harte welkom voor ontbijt, lunch, diner en/of een heerlijke kop koffie met vorstelijk gebak.