Tingis

OVER TINGIS

WELKOM OP DE SITE VAN RESTAURANT TINGIS.

Restaurant Tingis is centraal gelegen op de grens tussen Amsterdam Centrum en (Oud)West.

Tingis is de oude benaming uit de Grieks-Romeinse tijd van de Marokkaanse havenstad Tanger, waar wij onze inspiratie op deden voor dit restaurant. Bij Tingis laten we de authentieke Marokkaanse keuken herleven. Bij ons wordt er gekookt zoals de Marokkaanse mama’s thuis koken: met geduld, liefde en smaakvolle ingrediënten.

Eenvoud, handwerk en nostalgie

De inrichting, het servies, het menu, alles ademt hetzelfde uit: eenvoud, handwerk en nostalgie. Wij hebben een wisselend menu waarbij altijd de keus bestaat tussen enkele authentieke mama-gerechten. Wij zijn het enige restaurant dat gerechten biedt als Vistagine, Rfisa, Tchicha en Shawaja!  Daarnaast bieden wij vaak ook andere speciale delicatesses aan, denk hierbij aan orgaanvlees of mosselen.

Je zult bij ons geen moderne opmaak vinden. Wel pure smaken en gezonde, verse ingrediënten

Onze gerechten worden vers gemaakt en veelal in tagines of op de houtskool-barbecue bereid.

In ons restaurant bieden wij ruimte aan hele families, van opa en oma tot kleine kinderen. Wij doen ons uiterste best om het voor iedereen plezierig te maken. Achterin ons restaurant hebben wij daarom een semi aparte ruimte die ruimte biedt aan grote groepen of gezinnen met kleine kinderen. In ons kinderhoekje kunnen de kids zich vermaken terwijl de ouders genieten van een avondje uit. Kijk ook op onze groepen-pagina voor meer informatie.

Wees welkom! Marhaba!