LA ISLA BONITA

Een feestelijke avond waar Latijns-Amerikaanse culturen in al haar kleuren centraal staan. Kom kijken, proeven en vooral ontmoeten! Tijdens deze mooie avond wordt de Telenovela-podcast La Isla Bonita gelanceerd en de gelijknamige expositie geopend.

Het publiek krijgt een sneak preview van de podcast en mag vervolgens in de als jazzcafé ingerichte zaal ‘meet & greeten’ rondom het thema ‘je thuis voelen'. De avond wordt gehost door Dionne Verwey en de meet & greet wordt gefaciliteerd door Buddy to Buddy. Ter afsluiting kun je gratis deelnemen aan een workshop van Salsa Viva en lekker dansen op de tunes van DJ Diaks! Wat is een Telenovela? Sensatie en entertainment gegoten in een sitcom-format. Telenovela is een typische Latijns-Amerikaanse vertelvorm waarbij middels drama en humor complexe sociaal-maatschappelijke onderwerpen worden aangekaart. De Telenovela-podcast La Isla Bonita vertelt het verhaal van drie generaties Latino-vrouwen die zich in Nederland vestigen en op verschillende wijze hun plek proberen te vinden in het oosten van het land. Dit doen zij op sensationele wijze! De thema's sense-of-belonging en je thuis voelen zijn herkenbaar voor iedereen. Wat doe jij om je thuis te voelen en waar loop je tegenaan in je zoektocht? Deel jouw verhaal!

Delen

:

More from this establishment

Emilia Pérez

  • Movie
Theater Restaurant Bouwkunde, Klooster 2-4, Deventer

Overgekwalificeerd en ondergewaardeerd werkt Rita bij een groot advocatenkantoor dat voornamelijk zware criminelen tot hun clientèle mag rekenen.

Ze ontvangt een mysterieus telefoontje van...

Het Boek Van Alle Dingen

  • Movie
Theater Restaurant Bouwkunde, Klooster 2-4, Deventer

De streng religieuze vader van de 9-jarige Thomas drukt met zijn eigen leefregels een grote stempel op het gezin.

Dankzij zijn bijzondere verbeeldingskracht vindt Thomas manieren om aan...

De Wilde Noordzee

  • Movie
Theater Restaurant Bouwkunde, Klooster 2-4, Deventer

Natuur die zich niet laat temmen. Duik mee de diepte in met de avontuurlijke film De Wilde Noordzee. We volgen de ervaren duiker en cameraman Peter van Rodijnen, die de afgelopen 20 jaar in zeeën...

Firebrand

  • Movie
Theater Restaurant Bouwkunde, Klooster 2-4, Deventer

Katherine Parr, de zesde vrouw van koning Henry VIII, wordt regentes terwijl de tirannieke koning in het buitenland strijdt. Als hij terugkeert, ziek en paranoïde, moet Katherine vechten voor haar...

Joker: Folie à Deux

  • Movie
Theater Restaurant Bouwkunde, Klooster 2-4, Deventer

Joker: Folie À Deux, van de veelgeprezen regisseur Todd Phillips, is het langverwachte vervolg op de met een Oscar onderscheiden film Joker uit 2019.

In deze nieuwe film is Joaquin Phoenix...