Shrek de Musical

Shrek de Musical komt naar Nederland! In 2024-2025 is het populaire verhaal uit de DreamWorks animatiefilm te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Met in de hoofdrol William Spaaij als Shrek en Linda Verstraten als Fiona belooft dit een magisch mooie musical te worden voor zowel de jonge als de jong-gebleven fans.
In een moeras ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt. Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden. Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona. Zij zit gevangen in een toren bewaakt door een vuurspuwende draak. De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel…
Na afloop van de voorstelling kunnen alle fans met Shrek op de foto. Betreed het moeras, laat je betoveren door de bekende sprookjesfiguren en ga mee op reis vol hilarische momenten!
Een blindentolk van Komt het Zien! beschrijft tijdens de voorstelling wat er te zien is. Door een koptelefoon hoort de blinde of slechtziende bezoeker de tolk en weet zo precies wat er gebeurt. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een speciale meet & feel inleiding.
Heb je een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar ‘met blindentolk’ bij staat. Heb je vragen, bestel je liever telefonisch of kom je met een blindengeleidehond? Neem dan contact op met het bespreekbureau via 033 4 229 229 of [email protected]. Via ons bespreekbureau kunnen we de gereserveerde plekken vooraan aan jou toewijzen.

More from this establishment

Wiegeling (0,5 tot 1,5 jaar)

  • Childfriendly
  • Music theater
Flint Amersfoort, Coninckstraat 60, Amersfoort

In een zachte, geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een udspeler muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar. Spelers en publiek bevinden zich samen in het...

Thuis best (2+)

  • Festival
  • Music theater
  • Youth
Flint Amersfoort, Coninckstraat 60, Amersfoort

Waarom maakt elk kind tenten, hutten en huisjes? Zit het gevoel van thuis dan onder een dak? En kun je je ook thuis voelen bij iemand anders? Of is thuis misschien gewoon in jezelf?
In de...

Freek de Jonge

  • Cabaret
Flint Amersfoort, Coninckstraat 60, Amersfoort

20 juni van dit jaar presenteerde Freek de Jonge zijn nieuwe boek De Zeeuwse Jaren in de Haarlemse Schouwburg. Het was precies 55 jaar geleden dat Neerlands Hoop daar in première ging.
Tot...

La Bohème

  • Opera
Flint Amersfoort, Coninckstraat 60, Amersfoort

Giacomo Puccini (1858-1924) is bekend geworden als operacomponist. Gewoonlijk componeerde hij achter de piano in zijn huis aan het meer van Torre del Lago. Zijn eerste succes was Manon Lescaut (...

Boekpresentatie Deen van Meer

Flint Amersfoort, Coninckstraat 60, Amersfoort

Op 1 november presenteert theaterfotograaf Deen van Meer met trots zijn boek We Are Such Stuff. In dit boek laat hij zijn indrukwekkende carrière van meer dan 30 jaar zien. Deen van Meer staat...