Divali Festival

Ujala en Meervaart nodigen je uit om samen Divali te vieren; hét Hindoestaanse lichtjesfeest. Dit prachtige festival verwelkomt het licht in ons leven.

Divali is een eeuwenoude traditie die zijn oorsprong vindt in het oude India. Tegenwoordig wordt het wereldwijd gevierd en heeft het ook in de Westerse wereld een bijzondere betekenis.

Samen met een fantastische line-up van vocalisten en muzikanten brengen wij de rijkdom en spirit van Divali tot leven. Verwacht optredens van topartiesten, zoals Aparna Gulati, Swathi Bekkera, Moumita Biswas, Berry Damrie, Shekhar Kumar en Steven Raghoenath. De muzikale begeleiding is in handen van de topmusici van het AVISHKAR ORCHESTRA, onder leiding van Maestro Ronny Bhikharie. Host van de avond is Narsingh Balwantsingh.

Programma

15.30 - 16.30 uur: Inloop en Divali-brasa’s in de foyer

16:30 - 17:30 uur: Concert part I

17:30 - 18:30 uur: Intermezzo met culinaire vega-hapjes

18:30 - 19:30 uur: Concert part II

19:30 - 20:30 uur: Shubh Divali Wishes in de foyer

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €3,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas). Zolang de voorraad strekt en niet geldig in combinatie met andere acties.

Reserveren kan alleen via [email protected] o.v.v. het pasnummer dat met 6064... begint. U ontvangt dan een iDEAL betaallink. Na betaling ontvangt u de kaarten in uw mailbox. Let erop dat de naam op uw entreeticket overeenkomt met de naam op uw Stadspas. Dit kan worden gecontroleerd.
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

More from this establishment

BORRELNOOTJEZ

  • Cabaret
Theater de Meervaart, Meer en vaart 300, Amsterdam

Wat gisteren nog oké was, is vandaag not done. In 'EL7EBS' (Gevangenis), de comedy theatershow 2024 van BORRELNOOTJEZ, is Nederland veranderd in een dystopische dwangbuis waar je niets meer mag...

Branden

  • Theater
Theater de Meervaart, Meer en vaart 300, Amsterdam

‘Branden’ is een intrigerend drama over de gewelddadige aard van de mens, onuitroeibare levenslust en haat en liefde die soms zó op elkaar lijken dat je het verschil niet meer ziet.
Ben je...

Carel Kraayenhof & Dúo Arias Castro

  • Music
Theater de Meervaart, Meer en vaart 300, Amsterdam

Met meer dan zestig eigen composities is Carel Kraayenhof een gevestigde naam in de tango en Zuid-Amerikaanse muziek. Van solostukken voor bandoneon of piano tot volledige orkestpartituren. Tango...

Jawa Manla Sextet

  • Music
Theater de Meervaart, Meer en vaart 300, Amsterdam

Zangeres en ud-speelster Jawa Manla weet hoe het voelt om ver van huis te zijn. Afkomstig uit Syrië kwam ze via Egypte en Turkije in Nederland terecht. Troost vindt ze in de Arabische poëzie, die...

Ghalia Benali

  • Music
Theater de Meervaart, Meer en vaart 300, Amsterdam

Tijdens dit UD Festival-concert geniet je van de muziek van Ghalia Benali’s aankomende album ‘Maqam Al-Ghazal’.
Laat je meeslepen door de uitbundigheid van de barok, de dramatische nostalgie...