Daredevils

Maak kennis met
Daredevils
Het concert van de Daredevils op 30 november wordt in verband met de verbouwing van P3 verplaatst naar PX in Volendam. Daar zorgen de Daredevils voor een feestje waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. De kaartjes blijven gewoon geldig.

De Daredevils weten wel een feestje te bouwen en hoe!
Ze knallen door de geluidsbarrière en laten daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!
In het voorprogramma staat de clip-club
Om ervoor te zorgen dat jullie daar kunnen komen hebben we een touringcar gehuurd. Je kunt hier gebruik van maken door een buskaartje te kopen. De opstapplaats is bij de parkeerplaats bij het Leeghwaterbad. Daar vertrekt de bus om 20:00. Om 01:00 vertrekt een bus vanaf de bushalte bij het Volendams Museum.

More from this establishment

Daredevils

P3, Purmersteenweg 17-19, Purmerend

Maak kennis met
Daredevils
Het concert van de Daredevils op 30 november wordt in verband met de verbouwing van P3 verplaatst naar PX in Volendam. Daar zorgen de Daredevils voor een...