Podium BronKracht: Ard Pisa

Op donderdag 5 september komt Ard Pisa weer naar Theater ´t Hof in Arnhem voor zijn lezing ‘Ancient Mysteries & Energies’. De lezing wordt door menigeen ‘mind blowing’ en dieprakend genoemd. Ter introductie van de spreker kan je 1 of meerdere podcasts van hem zien via deze link onder het kopje ‘media’: https://www.ardpisa.nu/videos
De lezing is een update (zomer 2023) met nieuwe inzichten uit Bolivia, Peru, Turkije, Roemenië en nieuwe persoonlijke ervaring uit Carnac (Frankrijk), Engeland en Schotland. Op 14 mei 2023 deed hij een bijzondere ontdekking met zijn partner over de werking van de menhirs van Carnac.
Tijdens de lezing neemt Ard jou mee langs vele mysterieuze megalithische bouwwerken en bijzondere ervaringen van hem tijdens zijn reizen naar krachtplekken.
Maar de lezing wordt niet alleen voor jou gegeven maar het gaat vooral over jou. Dat wordt aan het einde van de lezing duidelijk wanneer Ard op eigen wijze de hele zaal weet te inspireren.
En de uitsmijter van zijn verhaal brengt je in Roemenië waar de meest onwaarschijnlijke site ooit is gevonden.
Kortom een lezing die je niet mag missen.
Reserveren: www.podiumbronkracht.nl

More from this establishment

Podium BronKracht: Ard Pisa

  • Theater
Theater het Hof Arnhem, Boekhorstenstraat 58, Arnhem

Op donderdag 5 september komt Ard Pisa weer naar Theater ´t Hof in Arnhem voor zijn lezing ‘Ancient Mysteries & Energies’. De lezing wordt door menigeen ‘mind blowing’ en dieprakend genoemd...