/UITVERKOCHT/Stars on Stage Dinnershow – 25 mei 2024

Ontdek Stars on Stage, dé wervelende dinnershow boordevol de grootste hits aller tijden!
Stap binnen in een levende jukebox waar een breed scala aan nummers live on stage wordt vertolkt. Van Beyoncé tot Hazes en van Bruno Mars tot The Wiz, alle favorieten passeren de revue in vijf spetterende blokken. Met vier getalenteerde vocalisten en de dynamische Dance Holland-showdancers, die als een wervelwind van kostuums wisselen, wordt elke seconde een spektakel. Beleef een onvergetelijke avond met een overheerlijk viergangendiner en artiesten die stuk voor stuk hun strepen hebben verdiend. Laat je meevoeren op de klanken van The Greatest Hits of All Time, afgewisseld met culinaire hoogstandjes.
Geniet van een avond vol glitz en glamour, waarbij je de grootste hits aller tijden beleeft als nooit tevoren! Stars on Stage brengt je een ongeëvenaarde ervaring, waarbij elke noot je hart sneller doet kloppen en elke danspas je laat meeslepen in een magische wereld van muziek en entertainment.
Stars on Stage: The Best Kept Secret… tot nu toe!!
Benieuwd wat we serveren tijdens de dinnershow? Klik hier voor het menu.
Zaal open: 19:00 uur

Begintijd: 19:30 uur

Eindtijd: 23:15 uur
Wat zit inbegrepen in het drankarrangement?
In het drankarrangement zit inbegrepen: Swinckels’ tapbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port. Speciaalbier is niet inbegrepen.
Ben je mindervalide of is er iemand in jouw gezelschap slecht ter been?

Wij willen ervoor zorgen dat jullie beleving tijdens ons evenement of dinnershow zo aangenaam mogelijk is. Mocht er iemand in jullie gezelschap specifieke behoeften hebben met betrekking tot toegankelijkheid, laat het ons dan weten per e-mail of vermeld het in het opmerkingenveld tijdens de aankoop van jouw ticket.

More from this establishment

Groeten uit Holland Dinnershow – 21 juni 2024

  • Dinnershow
Theater De Avenue, Waterstraat 5, Breda

Kom genieten van een heerlijke dinnershow vol met Nederlandse hits van toen en nu, terwijl je smult van een verrukkelijk viergangendiner.
We nemen je mee op een muzikale reis door de tijd,...

Ladies Circle Bingo – 22 juni 2024

Theater De Avenue, Waterstraat 5, Breda

Ladies’ Circle 64 de Baronessen is een serviceclub met 19 enthousiaste vrouwen. Hun motto is Vriendschap en Service. Als Bredase non-profit organisatie zetten zij in voor diverse goede doelen en...

Tropical Summer Bingo Party – 22 juni 2024

  • Music
Theater De Avenue, Waterstraat 5, Breda

Ladies’ Circle Breda organiseert dit jaar wederom haar Legendarische Bingo avond! Een bingo-avond, maar dan net even anders.
Op deze avond worden maar liefst drie bingorondes gespeeld en...

Ecstatic Dance – 23 juni 2024

  • Dance/House
Theater De Avenue, Waterstraat 5, Breda

Welkom bij de HEART OPENING DANCE & MUSIC JOURNEY
Ecstatic dance is een unieke hart-openende danservaring. Vrijheid, liefde, dankbaarheid, verspreiden en vieren van het samen een zijn....

De Gouden Cirkel – 24 juni 2024

Theater De Avenue, Waterstraat 5, Breda

De Gouden Cirkel, het historisch geweten van eigentijds Breda! De Gouden Cirkel is een ontmoetingsplaats waar geëngageerde burgers, stadsbestuurders en andere deskundigen discussiëren over de...