Jazz Voorburg presenteert

JAZZ VOORBURG PRESENTEERT:

Ellister van der Molen's Veluwesuite

Terwijl de voetballiefhebbers elders hun aandacht richten op het veld, bieden Jazzclub Voorburg en Theater Ludens degenen die liever genieten van mooie muziek een perfect alternatief. Dit concert is een uitgelezen kans om ondergedompeld te worden in de meeslepende tonen van de Veluwesuite, uitgevoerd door een van de meest vooraanstaande muzikanten van Nederland.
De Veluwesuite, gecomponeerd door Ellister Van Der Molen, is een meesterwerk dat de schoonheid van de Veluwe tot leven brengt door middel van muziek. Met haar unieke mix van jazz, klassiek en folk creëert Van Der Molen een sfeer die zowel hartverwarmend als inspirerend is.
Het idee voor de Veluwesuite ontstond op een festival in de Veluwezoom, waar Ellister een week lang musiceerde met de crème de la crème van de Nederlandse klassieke muziek. Ze raakte geïntrigeerd door de karakters van klarinet, fagot en cello: tegelijk lyrisch en pittig, met melodische kwaliteiten maar ook de mogelijkheid om stevig te bassen.
De musici spelen bij de grote Nederlandse orkesten, maar maken graag ruimte om jazz en kamermuziek met elkaar te vermengen.

OVER STICHTING JAZZ VOORBURG
Jazzclub Voorburg is een bloeiend centrum voor jazzmuziek dat zich toelegt op het bieden van hoogwaardige concerten en evenementen voor de lokale gemeenschap en daarbuiten.

More from this establishment

Dans aan de Vliet

  • Dancing
Vue, Westfriese Parkweg 3, Hoorn (NH)

DANS AAN DE VLIET

Gratitude

Mis niet de allerlaatste voorstelling van Stichting Dans aan de Vliet op zaterdag 29 juni!
Na 15 jaar nemen we afscheid met een prachtig één uur...

Hugo van Eck

  • Cabaret
Vue, Westfriese Parkweg 3, Hoorn (NH)

HUGO VAN ECK

Computergestuurd (try-out)

LET OP:
De toegang is gratis. We vragen je ná de voorstelling een gulle gift te doen. Maar ‘koop’ wel je gratis kaartje via de...

Dolf Jansen

  • Cabaret
Vue, Westfriese Parkweg 3, Hoorn (NH)

DOLF JANSEN
Ongewone Nederlander (try-out)
- Oudejaarsconference 2024-
Dolf Jansen is toe aan zijn 35e oudejaarsvoorstelling!

Ongeveer.

Over 2024.

Exact....

Alex van Voorst

  • Live music/Concert
Vue, Westfriese Parkweg 3, Hoorn (NH)

ALEX VAN VOORST

Alex van Voorst & Friends
De akoestische fingerstyle gitarist Alex van Voorst geeft een eenmalig concert in Nederland! Bij het concert ‘Alex van Voorst &...

Gerard Alderliefste

  • Live music/Concert
Vue, Westfriese Parkweg 3, Hoorn (NH)

Gerard Alderliefste

Une belle Histoire, episode 3
U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet,...